Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op het gebied van huishoudelijke apparatuur en accessoires, woonaccessoires, speelgoed, keukenartikelen, persoonlijke verzorging, tuinartikelen, maar ook films is Blokker 'the place to be'. Met het ruime assortiment aan producten en een compleet assortiment online kun je gemakkelijk online bestellen als je niet de deur uit wil en heb je het de volgende dag in huis. Iedere week komt er van Blokker een nieuwe folder met fijne aanbiedingen zodat jij kunt besparen op jouw aankopen. 

Bij Blokker bestel je snel en gemakkelijk online en zoek je op categorie. Mooie artikelen voor lage prijzen zoals DVD's die je nergens anders voordeliger vind en bijvoorbeeld handige bedkoffers zodat jij alles lekker kunt opbergen. Strijkijzers, wasrekken, droogmolens en meer shop je online bij Blokker en elke dag is er een leuke dagaanbieding zodat jij gigantisch kunt profiteren van lage prijzen. 

Exclusieve prijzen en mooie aanbiedingen vind je bij Blokker en via 24/7 Discount. Wanneer je via 24/7 Discount shopt, profiteer je van ledenkorting op jouw account en ga je voor de leukste aanbiedingen en acties.

Korting Blokker

Blokker

1.50% korting
Bezoek Blokker met korting