Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Blokker is de webshop van de grote huishoudwinkel Blokker die naast een webwinkel ook meet dan 600 fysieke winkels heeft in Nederland. Bij Blokker vind je een veelzijdig assortiment aan huishoudelijke artikelen, speelgoed, dvd's, interieuraccessoires en persoonlijke verzorging.

Op Blokker vind je een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen, schoonmaaktextiel, potten, pannen, speelgoed, dvd's, series, spaarpotten, stofzuigers, strijkijzers en meer. Kortom, bij Blokker vind je van alles. Ook heeft Blokker een ruim assortiment aan tuinmeubelen en textiel voor een sfeervolle tuin. Profiteer van goede voorwaarden zoals gratis afhalen in dichtsbijzijnde filiaal.

Blijf via 24/7 Discount als eerste op de hoogte van de aanbiedingen en acties voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging. Zo blijf je op de hoogte wanneer 'opruiming' begint, speciale tuinacties en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Blokker een beschikbare kortingscode is. Bestel snel via 24/7 Discount jouw huishoudelijke en persoonlijke verzorgings artikelen en profiteer direct van ledenkorting.

Korting Blokker

Blokker

1.25% korting
Bezoek Blokker met korting