Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij altijd al de ambitie gehad om een eigen boek te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan nu snel de mogelijkheden op Blurb. Bij Blurb kun je snel en gemakkelijk online jouw boek maken met daarin je mooiste moment of je gaat echt voor een mooie fotoboek met daarin jouw favoriete gerechten. Kortom, bij Blurb kun je alles doen om je eigen exemplaar te maken als origineel kado of voor jezelf.

Jouw creativiteit kun je botvieren bij Blurb. Zo kun je een volledig geschreven boek maken of ga je voor een prachtig fotoboek van bijvoorbeeld jouw vakantie. Ook is het mogelijk om bij Blurb diverse plug-ins te installeren om mooie afbeeldingen te photoshoppen en dergelijke. Wat ook leuk is, is om van jouw facebookpagina een boek te laten maken. Een eigen boek schrijven of maken is niet makkelijk, je moet er creatief voor zijn, maar bij Blurb wordt je daarin zo goed geholpen dat je sowieso een mooie boek gaat maken.

Op 24/7 Discount vind je een ruim aanbod aan webshops waar jij de leukste boeken kunt maken. Of je nu een fotoboek wilt maken of een leuk boek met mooie momenten. Ga snel naar 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting Blurb

Blurb