Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil je elke maand verrast worden met een leuke cosmetica set? Je ontvangt via Blux elke maand 4 tot 6 luxe cosmetica producten voor slechts € 14,95. Deze wordt gratis bij je thuis bezorgd in een mooie box. Blux staat voor Be Lux, jouw beauty verrassing.

Kijk eens in de webshop van Blux. Je kan een abonnement nemen die maandelijks opzegbaar is. De box die je elke maand ontvangt bestaat uit miniaturen of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum. Blux werkt samen met niemand minder dan de bekend hair en make-up artist: Mari van de Ven! Blux is de mooiste manier om elke maand nieuwe producten te ontdekken. Meld je aan en geniet elke maand van de mooiste artikelen.

Wil je ook dagelijks op de hoogte blijven van kortingscodes van online winkels in verzorgingsproducten en make-up artikelen? Kijk dan bij 24/7 Discount en profiteer van korting op je bestelling of gratis verzending bij Bluxbox. Meld je aan bij 24/7 Discount en profiteer bovendien direct van ledenkorting op je online bestellingen in heel veel webwinkels.

Korting Bluxbox

Bluxbox