Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor de fun of gewoon omdat je denkt dat er heel veel asociale medeautobezitters als gekken rondrijden en jij daar niet de dupe van wil worden, neem dan een boardcamera. Bij Boardcamera.nl vind je een groot aanbod aan diverse camera's die jij op je dashboard kunt zetten en zo jouw weg kunt vervolgen en alles kunt vastleggen. Ideaal voor als jij een ongeluk krijgt en het niet jouw schuld is, want het is dan vastgelegd op camera. 

Ook kun je andere mensen helpen wanneer je een ongeluk voor je neus ziet gebeuren of heb je ook wel een hilarische taferelen op de weg die je graag wil delen. Kortom, met een Boardcamera.nl kun je de leukste dingen vastleggen, maar je kunt het ook één op één doorsturen naar jouw verzekeraar wanneer je een ongelukje hebt gehad en je zeker weet dat het niet jouw schild is. 

Een boardcamera is er dus voor vele doeleinden, voor fun of juist erg praktisch. Kijk snel op 24/7 Discount waar jij een boardcamera kunt kopen en bestel direct online met ledenkorting op jouw account. Blijf op 24/7 Discount op de hoogte van interessante acties en aanbiedingen en profiteer vandaag nog van leuke korting op jouw bestelling bij Boardcamera.nl. 


Korting Boardcamera.nl

Boardcamera.nl