Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bodum staat bekend om de dubbelwandige glazen waardoor je koffie of thee langer warm blijft, maar Bodum heeft nog veel meer. Dit kun je vinden op Bodum voor thuis waar je heel veel producten kunt vinden voor een optimaal keukengenot. Mixers, barbecues en meer vind je bij Bodum voor thuis en meer. Je kunt gemakkelijk zoeken op categorie en series.

Bodum voor thuis heeft een ruim aanbod aan producten en wanneer je bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. Bovendien is het zo, dat wanneer je een bestelling plaatst boven de € 50,-, dat deze gratis wordt verzonden. Kijk voor het assortiment van Bodum op Bodum voor thuis en bestel die mooie glazen of andere producten om jouw leven een stuk aangenamer te maken.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties van Bodum voor thuis. Profiteer direct van interessante ledenkorting op jouw bestelling. Hoe? Door je in te schrijven bij 24/7 Discount kun jij extra korting krijgen op je bestelling Bodum voor thuis en andere webshops die zijn aangesloten bij 24/7 Discount.

Korting Bodum voor thuis

Bodum voor thuis