Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het volledige Bodum assortiment vind je online bij Bodum, een prachtige webshop met daarin alle mooie producten van Bodum. Bodum heft prachtige glazen, koffiemokken, maar ook koffiemalers, theepotten, waterkokers, handmixers, volledige keukenmachines en heel veel andere handige producten. Ook vind je er leuke barbecues voor de heerlijke zomer die op jou zit te wachten.  

Producten van Bodum shop je online in de Bodum shop. Van vrolijk gekleurde glazen tot aan handige tools om heerlijke koffie of thee te zetten. Bij Bodum profiteer je van een gratis verzending bij een bestelling hoger dan € 50,- en heb jij het recht van 90 dagen om het product retour te sturen.  


Op 24/7 Discount vind je een ruime keuze aan webshops waar jij kunt shoppen, zo ook bij Bodum. Kijk snel op 24/7 Discount of er een leuke kortingscode beschikbaar is voor jouw Bodum producten en blijf op de hoogte van leuke acties zoals gratis accessoires bij een keukenmachine. Profiteer vandaag nog via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw bestelling. 

Korting Bodum

Bodum