Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Boeken

Boeken lees je voor plezier of verplicht voor school, maar hoe dan ook is lezen een echt ontspanningsmomentje. Er zijn prachtige verhalen, literaire thrillers, kinderboeken en heel veel meer van bijzondere schrijvers die altijd weer een prachtig verhaal op papier weten te toveren en waardoor jij een stukje leesgenot kunt creëren.  

Boeken kun je kopen in hardcopy versie, maar tegenwoordig ook als e-book, zo kun jij op jouw e-reader de leukste boeken lezen en heb je geen zware, dikke pil in je handen. Maar, een echt boek is toch waar veel mensen de voorkeur aan geven, al is een e-reader op vakantie toch echt wel handig. Lees over prachtig Parijs, kies voor een mooi kinderboek waarin leren voorop staat of ga voor jezelf op zoek naar een lekkere losse flodder.  

Even heerlijk een moment rust creëren doe je met fijne boeken. Bekijk het aanbod aan mooie boeken bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en profiteer op e-books van ledenkorting. Kijk snel voor leuke acties, zomeraanbiedingen en meer van de aangesloten webshops en bestel direct online.

Boeken

Beginnen met Naaien - Cath Kidston
€ 29.99
Portretfotografie II, met flitslicht - Mich Buschman
€ 19.95
Handboek Filmen met je fotocamera
€ 39.95
Keyboard voor beginners
€ 14.99
Portretfotografie bij Bestaand Licht
€ 19.99
Portretfotografie met flitslicht
€ 19.99
Coolblue

Coolblue kortingMet Coolblue korting krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Coolblue doet...

Bezoek Coolblue
Cameranu.nl
1.50% korting

Of fotografie nu je hobby is of je beroep, je hebt een camera nodig die aan al jouw wensen voldoet...

Bezoek Cameranu.nl met korting
Zavvi.nl
1.75% korting
Bezoek Zavvi.nl met korting