Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hogerop komen binnen het bedrijf waar je werkt? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling of iets anders? Ga naar Boertiengroep en bekijk de mogelijkheden voor coaching, begeleiding en training en help je kennis te vergroten om zo door te groeien naar een leukere, betere functie.

Boertiengroep heeft een ruim aanbod aan opleidingen en coachingsprogramma's waardoor jij je creativiteit en communicatie naar een hoger plan kan trekken. Ook op het gebied van commercie, projectmanagement en andere gebieden kun jij bij Boertiengroep het nodige aan kennis bijleren.

Blijf via 24/7 Discount als eerste op de hoogte van de meest interessante aanbiedingen op het gebied van zelfontwikkeling en ontplooing. Hierbij kun je denken aan de 'tablet gratis-actie', vroegboekkkorting en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Boertiengroep nog actiecodes beschikbaar zijn. Reserveer jouw opleiding, cursus of mogelijkheid tot zelfontwikkeling via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting.

Korting Boertiengroep

Boertiengroep