Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als je wilt profiteren van voordeel op je hotelboekingen dan is Bonvoor2 de website voor jou. Met de Bonvoor2 krijg je 2 tot 3 gratis overnachtingen in één van de hotels die zijn aangesloten. Je kunt snel en makkelijk online de deelnemende hotels vinden en je reservering activeren.

Bonvoor2 is een leuk cadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Met aangesloten hotels in Noord-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Limburg, Overijssel, Friesland, Drenthe en Zeeland kun je bijna in heel Nederland terecht voor een heerlijk weekendje weg. Als voorwaarde van de boeking moet je in het gekozen hotel ontbijten en dineren.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen op het gebied van reizen en hotels. Zo kun je nog meer korting krijgen door vroegboekkorting, last minutes en meer leuke interessante acties. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Bonvoor2 een actiecode beschikbaar is. Bestel snel online jouw reis of hotel en profiteer direct van ledenkorting.

Korting Bonvoor2

Bonvoor2