Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Genieten van een oerhollandse vakantie doe je op Vakantiepark Boomhiemke. Dit park is gelegen op het prachtige eiland Ameland, midden in de duinen. Je kunt kiezen uit prachtige bungalows, Finse Cottages of bijzonder rietgedekte Villa's. Allen gelegen op bijzondere locaties en voorzien van veel luxe en comfort en beschikbaar voor 2 tot 10 personen.

Verder kun je genieten van een overdekt zwembad en een heerlijke sauna om even helemaal te ontspannen. In het sfeervolle Restaurant de Dûvelshoek kun je genieten van een uitgebreid diner of, voor de kinderen, gewoon een lekker bord frietjes. Kortom, er zijn voldoende faciliteiten voor jezelf of voor de kids om te doen.

Geniet binnenkort van een welverdiende vakantie en boek nu extra voordelig online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke aanbiedingen en acties, zoals bijvoorbeeld Lammetjes tellen. Geniet van een vakantie op Ameland via 24/7 Discount en profiteer naast de leuke acties van ledenkorting op jouw account.

Korting Boomhiemke

Boomhiemke