Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bezig met een opknapbeurt van jouw tuin en wil je daarvoor wat leuke planten kunnen poten? Kijk dan eens bij Boskoops, want hier vind je een ruim assortiment aan diverse beplanting voor in jouw voor- en achtertuin om zo de boel weer wat sprankelender te maken. Lavendel, Buxus, Rhodondendron, Hortensia en andere soorten platen vind je bij Boskoops en kun jij direct online shoppen. 

Bij Boskoops hebben ze een eigen bezorgdienst waardoor jij jouw bestelling heel snel in huis kan hebben. Bij een bestelbedrag hoger dan € 150,- betaal je geen verzendkosten en je krijgt een groeigarantie bij alle planten en bloemen die je besteld. De bloemen en planten komen rechtstreeks van de kweker waardoor je weet dat je gegarandeerd kwaliteit krijgt. 

Jouw tuin wordt veel mooier en gezelliger met leuke planten. Bekijk snel het aanbod aan planten bij Boskoops en bestel online met een leuke kortingscode via 24/7 Discount. Blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen van Boskoops via 24/7 Discount en bestel direct online met ledenkorting. 

Korting Boskoops

Boskoops