Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij even lekker genieten van een goed bakje koffie, lekker thuis of misschien wel op jouw werk? Neem dan eens een kijkje bij Brandzaak waar je de heerlijke gebrande koffiebonen kunt shoppen uit het mooie Rotterdam. Brandzaak is opgericht door twee broers die een pure passie hebben voor koffie en ze gaan dan ook voor de allerhoogste kwaliteit in koffie. 

De koffiebonen zijn pas sinds kort verkrijgbaar voor een groter publiek en nu kun je ze dus online bestellen. Zo is het heerlijke koffie met een bijzondere smaak en echt een Rotterdams koffielabel. Ze proberen op een zo goed mogelijke manier zaken te doen, maatschappelijk en ecologisch verantwoord zodat er alleen maar goede producten verschijnen. Organic Label producten, dat is waar Brandzaak voor staat. 

Mooie producten van goede kwaliteit, die shop je online via Brandzaak en als je dat via 24/7 Discount doet, profiteer jij van leuke ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount. Ga snel naar Brandzaak en shop de meest lekkere gebrande koffie uit Rotterdam.

Korting Brandzaak

Brandzaak