Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op Bresser-Online kun je terecht voor het gehele Bresser assortiment: verrekijkers, telescopen, microscopen, nachtkijkers, loepen, weerstations en meer. De producten van goede kwaliteit worden geleverd tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij Bresser-Online vind je een ruim assortiment en profiteer je van goede service van de medewerkers.

Bresser is een goed merk met goede producten voor optische producten. Als onderdeel van Folux heeft Bresser-Online een goede naamsbekendheid en staan ze voor klantvriendelijke service. Bij een bestelling hoger van € 50,- betaal je geen verzendkosten en wanneer je voor 15.00uur bestelt bij Bresser-Online, profiteer jij van een snelle levering op de volgende werkdag. 

Bij 24/7 Discount vind je een ruim assortiment aan mooie producten zoals telescopen en meer die jij online kunt shoppen met ledenkorting. Bekijk of jij kunt shoppen bij Bresser-online.nl en blijf via 24/7 Discount op de hoogte van leuke acties en profiteer daarnaast van ledenkorting op jouw account. 

Korting Bresser-online.nl

Bresser-online.nl

2.00% korting
Bezoek Bresser-online.nl met korting