Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bretels

Sexy is het niet, maar praktisch daarentegen wel wanneer je broek met regelmaat van je kont afzakt. Je denkt dan waarschijnlijk: Koop dan een nieuwe broek, maar bretels zijn een voordeligere oplossing. Bretels zijn handige riempjes die je over je schouders heen doet en vast maakt aan je broek zodat je broek niet van je billen afzakt. Je kunt ze volledig stellen zodat ze alles op zijn plek houden.  

Je vindt bretels in diverse vormen, voornamelijk oudere mannen gebruiken ze waar het dan niet hip is, maar ook bij kids zie je ze tegenwoordig steeds vaker voorbij komen, waar het dan weer wel hip is. Mooie bretels van goede kwaliteit, met klipsluitingen of sluitingen die door middel van knoopjes al direct vast zitten aan je broek zijn ontzettend handig.  

Bekijk het aanbod aan bretels via 24/7 Discount en shop vandaag nog online zodat jij direct profiteert van ledenkorting op jouw account. Het shoppen via 24/7 Discount is leuker omdat je naast de ledenkorting ook op de hoogte blijft van goede acties en aanbiedingen van de diverse webshops waar je kunt shoppen met ledenkorting.

Rode Bretels Luxe
€ 29.95
Bretels Streep Bruin + Camel
€ 14.95
Rode Bretels
€ 14.95
Bretel Zijde Donker Paars F62
€ 34.95
Bretel Red Navy Stripe
€ 14.95
Bretel Navy Pink Stripe
€ 14.95
Suitableshop
4.50% korting

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van herenkleding, dan zit je bij...

Bezoek Suitableshop met korting