Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je 's ochtends wakker en jouw broodbakmachine de laatste adem uitblaast als het gaat om een heerlijk vers brood, dan kun je linea recta aan tafel om heerlijk brood te eten tijdens jouw ontbijt. Er gaat niets boven de geur van vers gebakken brood in huis en bij Broodbakshop.nl vind je alles om de heerlijke broden te kunnen bakken. Bij de Broodbakshop.nl koop je alleen maar ambachtelijke producten van Grutterij molen De Hoop uit Oud-Zevenaar en De Zuidmolen uit Groesbeek. 

Bij Broodbakshop kun je kiezen uit talloze broodmixen en ingrediënten en kun je de lekkerste broden zelf thuis maken. Door de tips te lezen in het blog, weet jij de valkuilen voor het bakken van brood en bak jij in de toekomst alleen nog maar heerlijke broden voorzien van lekkere ingrediënten. Ook kun je bij Broodbakshop terecht voor bakaccessoires zoals broodblikken, boeken en meer. De beste merken komen voorbij in Broodbakshop waarbij je kunt denken aan WMF, Jamie Oliver, Wesco, Typhoon en meer.

Maak het heerlijkste brood zelf online via Broodbakshop en profiteer van ledenkorting wanneer je via 24/7 Discount bestelt. Houd de leukste aanbiedingen in de gaten en bestel direct online zodat jij gelijk kunt profiteren. 

Korting Broodbakshop

Broodbakshop