Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd je van een gezellig avondje theater? Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top entertainment waarvan je heerlijk kunt genieten. Frank Wentink is dé producent van de dinnershow. Geniet onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner met je gezelschap van een fantastische show van het hoogste niveau via Brooklyn-nights.nl.

In de musical Brooklyn Nights laat je je meevoeren op een muzikale reis door de culturele ‘melting pot’ van de Big Apple. De bekende cast, live muziek van de Brooklyn Band en de mooie kostuums en decors zorgen voor een spectaculaire avond. Bestel via de website Brooklyn-nights.nl je kaarten voor een spectaculaire Dinner show en geniet van een fantastische avond.

Blijf elke dag op de hoogte van de beste aanbiedingen en andere kortingen bij online reserveringswinkels voor muziek en entertainment. Kijk of er bij 24/7 Discount een actuele actiecode van Brooklyn-nights.nl tussen staat en ga met voordeel een heerlijk avondje uit. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op bijvoorbeeld musicals en concerten.

Korting Brooklyn-nights.nl

Brooklyn-nights.nl