Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Buitenkeukens

Ken je dat gevoel dat je het liefst met elke zonnestraal die in jouw tuin verschijnt de barbecue wilt aanzetten of het liefst lekker buiten wil koken? Buitenkeukens heb je in overvloed tegenwoord en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Kies voor een luxe buitenkeuken met wastafel, gasfornuis, grillplaat, koelkast en heel veel andere opties en maak de lekkerste gerechten buiten klaar.  

Buitenkeukens kun je plaatsen onder een veranda, een afdak een pergola of gewoon vrij en je kunt kiezen, net als bij gewone keukens’ uit talloze materialen zoals hout, kunststof en meer. Ook kun je jouw gasfornuis uitzoeken, kiezen voor een ingebouwde barbecue en veel meer. De mooiste buitenkeukens kun je ook zelf op maat laten maken zodat jij gegarandeerd iets hebt naar jouw smaak.

Het aanbod aan buitenkeukens wordt ieder seizoen groter, want iedereen wil graag buiten koken. Bekijk het aanbod aan mooie buitenkeukens bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account.