Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een goede wasmachine is natuurlijk een flinke investering. Een goedkope wasmachine kopen is op de lange termijn minder prettig door hoge kosten en heeft ook veel impact op het milieu. Bundles biedt je een oplossing door kwaliteitsapparaten aan het internet te koppelen en samen met jou de totale waskosten te verlagen. Dus ook energie, water en wasmiddelkosten.

Bij Bundles huur je een uitstekende Miele wasmachine die weinig energie verbruikt, erg stil is en waar de was ook nog eens strijkvrij uit komt. De wasmachine wordt uiteraard bij je geïnstalleerd. Met een wasmachine die je huurt bij Bundles heb je nooit meer onverwachte reparatiekosten. Bestel nu bij Bundles je wasmachine vanaf € 24,95 per maand.

Blijf ook dagelijks op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen via 24/7 Discount. Bespaar op je waskosten door een wasmachine te huren bij Bundles. Kijk natuurlijk eerst bij 24/7 Discount of er een kortingscode beschikbaar is. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op huren en kopen bij online winkels.

Korting Bundles

Bundles