Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De leukste bungalows voor een heerlijke vakantie in Nederland, België en Duitsland boek je online bij Bungalow Specials. Ga heerlijk genieten met je gezin van een leuke bungalow op een vakantiepark en geniet van de vele faciliteiten die erbij worden geboden. Mooie bungalows huur je via Bungalow Specials vanaf 2 tot 10 personen. Je kunt zelf kiezen hoe lang je wilt verblijven, of je nu gaat voor een weekend weg of langer, bij Bungalow Specials boek je online voor voordelige prijzen.

Bungalow Specials biedt je de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan zonder er heel veel voor te hoeven betalen. Kies voor leuke bestemmingen in Nederland, België en Duitsland en ga voor pure rust in een mooie omgeving of juist voor veel faciliteiten in de buurt zodat ook jouw kinderen zich prima kunnen vermaken. 

Bij Bungalow Specials profiteer je altijd van een leuke prijs voor een vakantie. Wanneer je via 24/7 Discount boekt, profiteer je nog meer en blijf jij op de hoogte van leuke acties zoals vroegboekkorting, bungalowraces en meer. Kijk daarom snel bij 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting op jouw account. 

Korting Bungalow Specials

Bungalow Specials