Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bunzl kortingscode

Bunzl is een wereldwijde organisatie die actief is in hotels, bungalow- en attractieparken, restaurants, cateringbedrijven en koffiebars. Bunzl werkt met duurzame non-food producten en verpakkingen voor eten en drinken en hygiëne producten die ze aanbieden. De bekers, borden en alle supplies zijn duurzaam en ze maken gebruik van zuinige schoonmaakmiddelen. Bestel je producten bij Bunzl en maak gebruik van de Bunzl kortingscode voor voordeel op je bestelling. Via 24/7 Discount ben je altijd voordeliger uit in meer dan 2.500 aangesloten webshops, ook bij Bunzl. Ga dus via 24/7 Discount naar Bunzl en doe je aankopen met voordeel.

Bunzl: inloggen om te bestellen

Bij Bunzl log je eenvoudig in om vervolgens te kunnen bestellen in het ruime assortiment aan non food producten zoals verpakkingen, bekers, roerstaafjes, rietjes, afvalzakken. Maar je vindt er ook een ruime keuze aan houdbare portieverpakkingen broodbeleg koekjes en sauzen. Je kan je direct inschrijven als klant door het contactformulier in te vullen. Als klant heb je verschillende voordelen zoals achteraf betalen, prijsafspraken maken, een persoonlijke bestellijst maken, je ordergeschiedenis bekijken en je hebt toegang tot het totale Bunzl assortiment.

Bunzl Nederland

Bunzl bestaat sinds 1994 en heeft vestigingen in onder anderen Almere, Nieuwegein en Spijkenisse. Bunzl is een grote organisatie waar door de jaren heen verschillende bedrijven onder vallen zoals King Nederland, Gelpa en Worldpack. Bunzl is in 2018 opnieuw verkozen tot de beste leverancier van non-food producten binnen het Leisure segment. Bunzl staat elk jaar op diverse beurzen in Nederland. Kijk wat Bunzl allemaal te bieden heeft voor jouw organisatie!

Bunzl online ervaringen

Bunzl kan veel vooraanstaande hotels, supermarktketens en vakantieparken tot haar klanten rekenen. De ervaringen zijn positief. Een betrouwbaar bedrijf, een prettige samenwerking en een ruim assortiment. Wil je zelf lezen wat klanten van Bunzl vinden? Kijk in de webshop van Bunzl en lees de ervaringen. Ook vind je reviews op diverse websites of via Facebook. Door ervaringen te lezen en te delen help je andere toekomstige klanten een juiste keuze te maken.

Bunzl contact informatie

Wil je in contact komen met Bunzl? Bunzl is goed bereikbaar voor al je vragen binnen haar food- en non-food artikelen. Online kun je de meest gestelde vragen raadplegen of het contactformulier invullen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Ook kun je een e-mail sturen naar info@bunzl.nl of op werkdagen telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Bunzl foodservice catalogus

Bekijk online het uitgebreide assortiment van Bunzl in de foodservice catalogus. Hier vind je bijna 10.000 artikelen voor bijvoorbeeld de horeca en supermarkt zoals roerstaafjes, koffiebekers, suikersticks, schoonmaakmiddelen en toiletpapier. Vind jouw artikelen ook bij Bunzl en bestel ze eenvoudig online. En je kan altijd bij Bunzl bestellen zowel als bedrijf en als particulier.

Korting Bunzl

Bunzl

1.75% korting
Bezoek Bunzl met korting