Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een dagje vol avontuur en actie in een te gekke dierentuin waar je de mooiste olifanten, tijgers, leeuwen, zebra's en andere dieren kunt zien is bij Burgers' Zoo. Burgers' Zoo is één van de grotere dierentuinen van Nederland en ligt in Arnhem. Hier kun je samen met je familie, je kinderen of met zakelijke klanten een leuke dag beleven met bijvoorbeeld aansluitend een congres of bijeenkomst. Bij Burgers' Zoo kun je speciale kinderfeestjes laten organiseren en ook heeft Burgers' Zoo een aantal grote ruimtes voor congressen, presentaties en andere doeleinden met een uitstekende catering.  

Bij Burgers' Zoo zie je mooiste dieren, heb je leuke speeltuinen en vind je ook veel informatie over hoe de dieren leven in het wild. Ook zijn er speciale voedingstijden zodat jij kunt zien hoe de pinguïns worden gevoerd, wat Giraffen lekker vinden en meer. Online kun jij gemakkelijk en snel jouw kaarten reserveren voor een dag naar Burgers' Zoo of voor een kinderfeestje. 

Even een lekker dagje weg naar een mooie dierentuin zodat jouw kids kunnen genieten van veel actie en avontuur? Ga dan snel naar Burgers' Zoo en profiteer vandaag nog via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw account. 

Korting Burgers' Zoo

Burgers' Zoo