Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Camera-accu's

Ben jij ook zo’n persoon dat graag overal zijn of haar camera mee naar toe neemt, maar dan helaas, is je batterij, je accu leeg. Het is altijd goed om een reserver camera-accu bij je te hebben zodat je alsnog de foto’s kunt maken die je wilt. Camera-accu’s vind je voor de specifieke cameramerken en kun je online shoppen. Zo heb je ze natuurlijk voor je spiegelreflexcamera, maar ook voor je videocamera of handcamera.  

Camera-accu’s vind je van de merken van de camera’s. Zo heb je camera-accu’s van Sony, Konica Minolta, Nikon en vele andere merken en heb je altijd een reserve  bij je, wat ideaal is. Zeker een professionele fotograaf dient goede apparatuur te hebben en dus ook reserve camera-accu’s. Ga voor goede accu’s op zoek via 24/7 Discount.
 

Bekijk het aanbod aan camera-accu’s voor jouw camera bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account. Shoppen wordt leuker via 24/7 Discount omdat je daar profiteert van ledenkorting op jouw account en je blijft ook nog eens op de hoogte van goede aanbiedingen en acties.

Camera-accu's

Saake Shop
2.00% korting

Bij Saake Shop vind je batterijen, accu’s, externe accu’s, geheugenkaarten, kabels en...

Bezoek Saake Shop met korting