Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

"Aan de Amsterdamse Grachten, heb ik heel m'n hart voor altijd verpand, Amsterdam vult mijn gedachten, als de mooiste stad in ons land." Dit prachtige lied van Wim Sonneveld is één van de meest kenmerkende liederen over Amsterdam en zijn grachten. Bij Canal.nl kun je prachtige rondvaarten reserveren om een prachtig beeld te krijgen van het mooie Amsterdam. Niet alleen kun je bij Canal.nl rondvaarten boeken, maar ook volledige uitjes inclusief bijvoorbeeld een bezoek aan het Rijksmuseum. 

Amsterdam is de plek waar je een keer moet zijn geweest, een mooie plek met fantastische toeristische attracties zoals Madame Tussaud, maar ook het verleden speelt hier een grote rol als je kijkt naar het Anne Frank huis. Tijdens een rondvaart van Canal.nl reis je langs bijzondere plekken en er is altijd een leuke aanbieding of een dagarrangement. 

Een lekker dagje weg boeken doe je altijd via 24/7 Discount. Hier profiteer je van ledenkorting op jouw account en dat betekent dat je met extra voordeel de hort op kan. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en boek een dagje Amsterdam. 

Korting Canal.nl

Canal.nl