Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als de zon op je bolletje schijnt, is het af en toe wel fijn om wat verkoeling te zoeken of schaduw te hebben in je gezicht. Hiervoor hebben ze de hoed uitgevonden en bij Capshopper vind je de hoeden, petten en caps voor hem, haar en de kleine. Met een ruim aanbod aan hoeden voor de zon, verkleedpartijen, carnaval en meer heb je hier een ruim aanbod en slaag je hier gegarandeerd.

Capshopper heeft een zeer groot aanbod aan hoeden, mutsen, caps en petten. Strohoedjes voor kinderen, vrouwen en mannen. Cowboyhoeden, legerpetten, junglehelmen en meer, je vind het allemaal bij Capshopper. Naast hoeden en petten kun je ook terecht voor verkleedkleding en andere accessoires voor een leuke outfit.

Op 24/7 Discount ben jij als eerste op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen op het gebied van zonbescherming, hoeden en meer. Hierbij kun je denken aan sale, opruiming of carnavalsknallers. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Capshopper een actiecode beschikbaar is en bestel direct met ledenkorting.

Korting Capshopper

Capshopper

3.25% korting
Bezoek Capshopper met korting