Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Even een auto huren is zo geregeld bij CarDelMar. Met een ruim aanbod aan huurauto's in 60 verschillende landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren kun jij bijna overal een auto huren. Door een lage prijs te hanteren voor het huren van een auto is CarDelMar inmiddels al een grote speler op het gebied van autohuur. De huurauto's van CarDelMar zijn over het algemeen 30% goedkoper dan andere partijen als het gaat om autohuur.

Of je nu op zakenreis gaat of zelf op vakantie gaat naar een leuke plek, bij CarDelMar kun je voordelig jouw auto huren. Je kunt de mooiste auto's huren, van SUV's tot cabrio's maar ook echte gezinsauto's. Bij CarDelMar worden diverse partijen met elkaar vergeleken en profiteer jij direct van de laagste prijs voor het huren van een auto. 

Een auto huren doe je niet zomaar, dat doe je natuurlijk via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount profiteer je namelijk van de laagste prijs voor het huren van een auto via de aangesloten webshops en ontvang jij ledenkorting bij jouw reservering. 

Korting CarDelMar

CarDelMar

4.00% korting
Bezoek CarDelMar met korting