Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bijzonder mooie kaarten voor bijzonder mooie momenten. Verras vrienden en familie met originele kaarten en uitnodigingen van CardXL. Meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 1 miljoen gelukkig en tevreden klanten gingen je voor. Dus koop jouw kaarten online bij CardXL.

Iets te vieren? Zorg dat er mensen op jouw feestje komen door een leuke uitnodiging. Of zijn jullie gelukkige ouders geworden. Ontwerp dan op CardXL een origineel geboortekaartje om te laten weten dat jullie kleintje er is. Voor elke gelegenheid, is er reden voor een kaartje. Op CardXL kun je kiezen uit populaire ontwerpen of kan je je eigen kaart designen om de boodschap nog persoonlijker te maken.

Voor het online kaarten versturen plaatst 24/7 Discount interessante kortingscodes. Check dagelijk 24/7 Discount om op de hoogte te blijven van aantrekkelijke acties van CardXL. Denk hierbij aan opruiming, lentekriebels of moederdagacties. Via 24/7 Discount profiteer je van leuke kortingen op je bestelling en ontvang je altijd ledenkorting op het versturen van kaarten.

Korting CardXL

CardXL