Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een persoonlijk kaartje is altijd heel leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Bij CardXL vind je een ruime keuze aan trouwkaarten, geboortekaarten, uitnodigingen en vele andere kaarten. Dagelijks zorgt CardXL ervoor dat vele mensen worden verrast met een leuke kaart, een hart onder de riem, beterschap of gewoon om te laten weten dat iemand aan je denkt.

Online kun jij zelf jouw kaart maken, of je nu gaat voor een persoonlijke foto of een voorgedrukte kaart die je kunt personaliseren met een eigen tekst, je doet het via CardXL. CardXL zorgt ervoor dat jouw kaart op tijd bij de ontvanger terecht komt zodat jij er verder geen omkijken meer naar hebt. Plan daarom van te voren jouw kaarten in en verras je naasten. 

Ook jij vind het leuk wanneer je een toffe kaart ontvangt, en zo denkt iedereen erover. Bij 24/7 Discount vind je diverse aanbieders op het gebied van het sturen van wenskaarten. Kijk daarom snel op 24/7 Discount en bestel de leukste wenskaarten direct online en ontvang ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.

Korting CardXL

CardXL