Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Care Delta kortingscode

Care Delta levert producten, informatie én advies op het gebied van gezondheid voor jonge en oudere mensen. Je vindt hier gezondheidsproducten die een heerlijk langer en zelfstandiger leven mogelijk maken zoals hoortoestellen, leesbrillen, lenzenvloeistof, bloeddrukmeters maar ook douchekrukjes en medicijncassettes. Bekijk de producten in de webshop en bestel met een kortingscode óf meld je aan bij 24/7 Discount. Wanneer je voortaan shopt via 24/7 Discount profiteer je altijd van korting.

Preventieve gezondheidsproducten

Care Delta heeft veel slimme en handige producten die je een zelfstandiger leven geven. Bij Care Delta gaan ze uit van goed zien, goed horen en goed meten. Je kunt hier dan ook preventieve gezondheidsproducten bestellen, informatie en advies krijgen over gehoorbescherming, hoortoestellen, beeldschermbrillen, meetapparatuur voor temperatuur, zuurstof en bloeddruk. Care Delta gaat uit van de beste ontzorging met het beste resultaat.

Klantenservice Care Delta

De webwinkel van care Delta is heel overzichtelijk en het bestellen gaat eenvoudig. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over de producten, je geplaatste bestelling of de levertijd. Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Care Delta door het contactformulier in te vullen of te bellen met een van de medewerkers. Of je stuurt een e-mail naar info@caredelta.nl

Ervaringen Care Delta

Voordat je een bestelling in een webwinkel plaatst, is het altijd goed om ervaringen van andere klanten te lezen om erachter te komen of een winkel veilig en betrouwbaar is. Wil je weten wat andere klanten van Care Delta en haar producten vindt? Lees reviews op bijvoorbeeld Trustpilot en Ervaringenreview. En natuurlijk mag je zelf ook je ervaringen delen door een review achter te laten.

Gratis bezorging vanaf € 20,-

Bestel je artikelen voor een langer en zelfstandig leven bij Care Delta en laat je bestelling gratis bezorgen. Vanaf een bestelling van € 20,- betaal je geen bezorgkosten. Dus of je nou lenzenvloeistof nodig hebt, een nieuwe leesbril, reinigingsdoekjes of een wandelstok of vergrootglas, die gratis bezorging heb je zo te pakken bij Care Delta. Lekker voordelig shoppen dus.

Aanbiedingen reinigingsproducten

Kijk in de webshop van Care Delta en bekijk het overzicht van alle producten en vergeet daarbij de aanbiedingen niet. Hier vind je nu bijvoorbeeld reinigingsproducten voor brillen, lenzen en hoortoestellen met korting. Alles lekker voor een voordelige prijs, zo scheelt het je snel al een paar euro’s op bijvoorbeeld de Take Care reinigingstabletten voor je hoortoestel of een flacon Take Care lenzenvloeistof.

Korting Care Delta

Care Delta

3.50% korting
Bezoek Care Delta met korting