Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

CarScreen maakt ingebouwde TV en DVD in de auto betaalbaar voor iedereen! Het duur inbouwen van LCD schermen in uw hoofdsteunen is niet langer nodig. CarScreen levert zijn eigen modellen universele hoofdsteunen met ingebouwd LCD scherm, DVD speler en speakers. U vervangt simpelweg uw bestaande hoofdsteunen door CarScreen hoofdsteunen!  

Zo is het ideal voor je kids om achterin de auto lekker televisie te kunnen kijken en waar jij een leuk filmpje kunt opzetten zodat je uren kijkplezier verzorgt. Ideaal omdat het volledig verwerkt wordt in je hoofdsteun en je daardoor geen losse apparatuur in je auto hebt liggen. Ook kun je ze vaak omdraaien of wegwerken met een hoes zodat wanneer je jouw auto hebt verlaten deze niet jatgevoelig zijn.  


Ga naar 24/7 Discount en bekijk waar jij de fijnste auto-accessoires kunt shoppen. Bestel direct online via 24/7 Discount de leukste DVD-spelers voor in jouw auto om jouw kids te entertainen en bestel direct online met ledenkorting. Kijk snel of ere en actie is voor CarScreen zodat jij profiteert van extra korting op jouw bestelling.

Korting CarScreen

CarScreen