Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij snel een beetje geld nodig omdat je krap bij kas zit en de maand nog niet voorbij is? Kijk dan eens bij Cashper, want daar kun je kleine bedragen lenen tot maximaal € 600,- wat dus past bij ieder budget. Een minilening, zoals het wordt genoemd, kan razendsnel op jouw bankrekening staan en de looptijd van deze lening is tussen de 15 of 30 dagen. Ideaal voor wanneer je ineens een wasmachine moet kopen, je laptop is gecrasht en jij snel een beetje geld nodig hebt. 

Vraag via de website van Cashper vrijblijvend een offerte aan voor de aanvraag van een kortstondige lening en je hebt razendsnel het geld op jouw rekening staan. Doordat je het binnen 15 tot 30 dagen moet terugbetalen zit je niet lang vast aan de lening en het mooie is dat je bedragen van € 100,- tot maximaal € 600,- kunt lenen en niet hoger. 

Heb jij snel geld nodig voor een belangrijke uitgave? Kijk dan eens op 24/7 Discount voor diverse geldschieters. sluit jouw korte lening af via 24/7 Discount bij Cashper en profiteer van ledenkorting.

Korting Cashper

Cashper