Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Centraal Beheer is de verzekeraar voor je eigen woning, bij de aanschaf en het rijden van een auto of bijvoorbeeld als je op reis gaat. Iedere situatie, ieder persoon is anders en daar kun je bij Centraal Beheer je verzekering op afsluiten. Centraal Beheer is al jarenlang actief in verzekeringen en is een zeer betrouwbare partij met excellente klantenservice.

Centraal Beheer heeft verzekeringen op het gebied van reizen, vervoer, wonen, nabestaandenvoorziening, rechtsbijstand en zorg. Ook kun je bij Centraal Beheer sparen en beleggen, een hypotheek afsluiten en zelfs pensioen opbouwen. Je kunt alles bij één iemand onderbrengen, wat erg makkelijk is. Bereken online de premie van je verzekeringen of bereken hoe lang jij moet sparen om een bepaald doel te bereiken.

Alles goed geregeld als het om verzekeringen en bankzaken gaat? Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van goede acties van verzekeraars en banken. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Centraal Beheer Achmea een actie actief is. Vraag online via 24/7 Discount advies aan en profiteer van ledenkorting.

Korting Centraal Beheer

Centraal Beheer