Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Centralpoint is de website voor jou als je op zoek bent naar elektronica, hifi en computers. Met een ruim aanbod van meer dan 600.000 producten heeft Centralpoint voor ieder wat wils van grote bekende merken. Voor ICT, home cinema en kantoorartikelen kun je bij Centralpoint terecht.

Bij Centralpoint vind je laptops, mobiele telefoons, televisie en meer elektronische apparatuur. Voor Apple, HTC, Philips, Samsung en meer kun je terecht bij Centralpoint. Bij een bestelling boven de € 25,- heb je gratis verzendkosten en met regelmaat heeft Centralpoint leuke giftcardacties. Zoek jouw product online op Centralpoint en bestel direct online.

Op zoek naar nieuwe elektronica voor in huis of op kantoor? Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen op het gebied van elektronica en apparatuur. Denk hierbij aan BTW-korting, Stickerkorting en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Centralpoint een actiecode beschikbaar is. Bestel online jouw producten via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting.

Korting Centralpoint

Centralpoint