Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb je iets te vieren of heeft iemand in jouw omgeving iets te vieren? Verras jezelf of een ander met een goede fles Champagne. Champagne bestellen, sturen en bezorgen in heel Nederland kan eenvoudig via Champagne-specialist.nl. Champagne vóór 1700 uur bestellen is morgen al genieten!

Bekijk het assortiment in de webshop van Champagne-specialist.nl. Je vindt er verschillende soorten Champagne van goede merken zoals Brut Carte Jaune, Moët & Chandon en Veuve Clicquot. Bij elke soort Champagne vind je een duidelijk foto, een beschrijving en de prijs. Kies in de webshop je favoriete Champagne, schrijf een berichtje, kies de bezorgdatum en vul het bezorg adres in. Na ontvangst van je betaling wordt de Champagne verzonden. De Champagne wordt bezorgd in heel Nederland voor maar € 6,95.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van aanbiedingen in online winkels op het gebied van cadeaus en eten en drinken. Heb je iets te vieren? Bestel je Champagne online bij Champagne-specialist.nl. Kijk of er een actuele kortingscode beschikbaar waarmee je voordeel hebt. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting op je online bestelling.

Korting Champagne-specialist.nl

Champagne-specialist.nl