Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hoe leuk is het om een fles champagne te ontkurken op en feestje? Bestel je champagne online en stuur het naar degene die iets te vieren heeft. Bij Champagnepost bestel je gemakkelijk heerlijke bruisende champagne voor iedere gelegenheid. Een mooi geschenk om te geven en te krijgen.

Champagnepost heeft topmerken aan Champagne, Prosecco en Cava. Moët & Chandon is een vooraanstaand merk van Champagne. Bestel je champagne online en laat het bezorgen in een mooie verpakking met een eigen kaartje. Bestel je vóór 15.30 uur, dan wordt het de volgende werkdag al bezorgd. Bij Champagnepost kunnen zowel bedrijven als particulieren bestellen.


Bekijk de collectie aan mooie Champagne, Prosecco en Cava op Champagnepost en laat iemand verrassen met een heerlijke fles, mooi verpakt, met een persoonlijke noot. Blijf op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen via 24/7 Discount en profiteer van korting of gratis verzending bij je bestelling. Bekijk of er een actiecode tussen staat en bestel vandaag nog bij Champagnepost.

Korting Champagnepost

Champagnepost