Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben je al gek op champagne, maar wil je weten wat voor champagne er nog meer verkrijgbaar is? Dan is een workshop of cursus Champagne proeven in Amsterdam of Den Bosch een goede optie. Als groepsuitje, bedrijfsuitje of liever op een champagnereis, het kan via Champagneproeverij. Ook kun je online mooie producten bestellen met betrekking tot champagne.

Champagneproeverij geeft je tips voor het sabreren met een originele champagnesabel, geeft je de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen, een bedrijfsuitje te organiseren waar een aantal soorten champagne worden geschonken. Je kunt dit zo ver uitbreiden als je zelf wilt.

Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties op het gebied van bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan vroegboekkorting of bijvoorbeeld tijdelijk geen verzendkosten. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Champagneproeverij een actiecode beschikbaar is. Bestel snel via 24/7 Discount jouw bedrijfsuitje en profiteer direct van ledenkorting op jouw reservering.

Korting Champagneproeverij

Champagneproeverij