Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Chocoloco heeft originele chocoladecadeaus voor leuke herinneringen, versnaperingen en promotieartikelen. Met relatiegeschenken, geboortekaartjes, verjaardagen of meer kun je komen met hele leuke gifts die daarnaast ook nog eens heel lekker zijn. Zo kun je een puzzel laten maken met een boodschap, bruiloftbedankjes en meer.

Kijk snel op Chocoloco naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerde chocoladecadeaus. Kies voor chocolade met een eigen opdruk, laat een schilderij maken met donkere en witte chocolade en ook kleuren is mogelijk. Alles wordt op maat gemaakt en verstuurd. Wel belangrijk om te weten: als het buiten boven de 22 graden is, kan er niet verzonden worden.

Op 24/7 Discount blijf je als allereerste op de hoogte van de beste aanbiedingen en acties. Hierbij kun je denken aan secretaressedagacties en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Chocoloco een actiecode beschikbaar is. Bestel snel jouw relatiegeschenken, bruiloftbedankjes of geboortekaartjes online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting.

Korting Chocoloco

Chocoloco