Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

CJP, oftewel de Culture Jongeren Pas is een pas die speciaal is ontwikkeld voor jongeren, tieners die onder andere voor school, maar ook omdat ze het leuk vinden, mooie films bezoeken, leuke festivals, musea en theater. Met een CJP krijg je korting op jouw tickets voor events waardoor het nog leuker is om naar het theater te gaan. Als lid van CJP krijg jij korting op festivals, concerten, theaters en musea zonder subsidie. 

CJP wil cultuur leefbaarder maken voor mensen onder de 30 jaar zodat ook de theaters en events blijven bestaan. Hoe meer bezoekers er komen, hoe meer inkomen voor de organisatie waardoor ze langer kunnen blijven bestaan. Bekijk wat jij kunt met de CJP-pas en bestel hem online. De jongeren die naar school gaan, krijgen hem, maar ook jij kunt er gebruik van maken.

Voortaan altijd profiteren van leuke korting op jouw tickets voor musea, film en meer? Kijk dan op 24/7 Discount hoe jij de CJP pas kunt bestellen zodat jij direct online profiteert van ledenkorting op jouw account.

Korting CJP

CJP