Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Cleanairstore is de specialist op gebied van luchtreiniging, luchtbevochtiging, lucht ontvochtiging en de koeling en verwarming van de lucht in huis of kantoor. Cleanairstore is onderdeel van KommaGo bv, een onderneming die sinds 1999 actief is op internet.

Het assortiment bestaat uitsluitend uit Nederlandse modellen van kwalitatief hoogstaande A-merken. Je vindt hier luchtreinigers, verwarming, ventilatoren, geurverspreiders, airconditioners en meer. Zoek het juiste product via de zoekfunctie in de webshop. Al je producten worden gratis verzonden. Cleanairstore.nl is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Zo weet je zeker dat het een vertrouwd adres is om te bestellen.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen en kortingsacties in online winkels op het gebied van elektronica, verwarming en ventilatie. Kijk of er een kortingsvoucher van Cleanairstore.nl tussen staat en bestel jouw airconditioner of ventilator met korting. Je profiteert bovendien van ledenkorting wanneer je bestelt via 24/7 Discount.

Korting Cleanairstore.nl

Cleanairstore.nl