Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op zoek naar wondermiddeltjes om jouw bedrijfsruimte of woning helemaal schoon te krijgen? Met de beste apparatuur, de beste schoonmaakmiddelen en materialen, dan moet je bij Cleanil zijn. Bij Cleanil heb je een groot assortiment aan reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, schoonmaakmaterialen, maar daarnaast ook papier en sanitairproducten en disposables.

Cleanil heeft een ruim assortiment aan reiningsmiddel, stofzuigers, tapijtreinigers, houten borstel, vloertrekker, toiletpapier en meer. Cleanil heeft een ruime showroom met alle materialen uitgestald, maar de webshop biedt een goed alternatief voor je bestellingen. Met merken als Kärcher en Wesco heb je betrouwbare producten binnen handbereik.

Kijk snel op 24/7 Discount waar jij op de hoogte wordt gehouden van de beste aanbiedingen en acties op het gebied van schoonmaakproducten. Denk hierbij aan opruiming, magazijnopruiming en meer leuke acties. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Cleanil een kortingscode beschikbaar is. Bestel via 24/7 Discount jouw schoomaakproducten en profiteer direct van ledenkorting.

Korting Cleanil

Cleanil