Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij een volledige afgeschermde tuin voorzien van heel veel groen? Dan moet jij naar Clematis online, want daar vind je een ruim assortiment aan mooie klimplanten die jij in je eigen tuin kunt planten voor een mooie groen resultaat. Bij Clematis online vind je diverse planten met 100% groeigarantie en ook nog eens een lage prijs. Kies voor een mooie Jasmijn, een Hedera, Klimop of uit heel veel andere soorten klimplanten op Clematis online.

Bestel online bij Clematis online jouw klimplanten en profiteer van gratis verzending bij een bestelbedrag hoger dan € 75,-. Zo is het tenminste leuk om jouw planten te bestellen, want de voorwaarden van Clematis online zijn heel goed. Je kunt jouw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen thuis verwachten zodat jij direct kunt beginnen met het mooi maken van jouw tuin. 

Mooie producten vind je online via 24/7 Discount, zo ook planten met de leukste acties. Bekijk snel of er een actie is voor Clematis online en bestel direct online met ledenkorting en leuke actiecodes voor extra korting.

Korting Clematis online

Clematis online