Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Clics Toys is het leukste speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Door middel van blokjes kun je de leukste dingen bouwen, van huizen tot auto's, vliegtuigen en heel veel meer en zo wordt de fantasie van jouw kind op de proef gesteld en zal de fijne motoriek nog fijner worden. Clics Toys bestaat uit verschillende kleuren blokjes die gelijk in grootte en gewicht zijn. Daarnaast kun je diverse accessoires vinden als wielen, assen, piramides en ook gebogen Clics.

Met Clics beleef je als kind urenlang plezier en jij als ouder zijnde ook. Want niet alleen kan jouw kind prima alleen spelen, ook is het af en toe leuk om uit te dagen en mee te doen. Dino's, hero's, tassen, kroontjes, auto's en heel veel meer maak je met Clics. Clics Toys. Bij Clics Toys kun je terecht voor plannenboeken, bouwstenen in diverse kleuren, bouwpakketten en meer voor urenlang plezier.

Kijk online op 24/7 Discount voor het leukste bouwspeelgoed van Nederland en breng de fantasie van jouw kind tot grote hoogte. Kijk snel of er een actiecode online staat voor 24/7 Discount en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account.

Korting Clics Toys

Clics Toys