Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Cocktailjurken

Als er iets is wat een vrouw graag draagt naar een bijzondere gelegenheid, dan is het wel de cocktailjurk. Deze prachtige jurk haalt het beste in je naar boven, of dat nu je rondingen zijn, of je platte buik, je wordt er ogenschijnlijk mooi van en voelt je op en top vrouw en puur elegant. Cocktailjurken zijn door Christian Dior de wereld in geslingers als vrouwelijk, elegant en puur uniek.  

Cocktailjurken vind je van diverse merken, waaronder Mint & Berry, Little Mistress, Esprit, Morgan, Christian Dior en meer. Je kunt kiezen uit prachtige exemplaren met bandjes, strapless, pofmouwen en met te gekke details zoals riempjes, strass en meer.  

Bekijk het aanbod aan prachtige cocktailjurken en profiteer van ledenkorting wanneer je via 24/7 Discount besteld. Bij de aangesloten webwinkels van 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op iedere bestelling die jij doet op prachtige kleding waaronder cocktailjurken. Shop nu online en blijf op de hoogte van gigantisch leuke aanbiedingen zodat jij ook op iedere gelegenheid de show steelt.