Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webwinkel van Comfortkoop vind je elektronica en witgoed producten voor in en om het huis. Tot het assortiment behoren: kleine huishoudelijke artikelen, wijn accessoires, home healthcare & wellness, draadloze beveiligingscamera's, LED verlichting, etc. Comfortkoop verkoopt de beste producten van gerenommeerde merken zoals Samsung, Caremaxx, Trebs Comfortproducts en Marvera.

Ook vind je bij Comfortkoop handige tools voor bijvoorbeeld het persen van sinaasappels, namelijk de duopers waar je twee halve sinaasappels in één keer perst, dat scheelt heel veel tijd. De omschrijving van de producten die je online kunt kopen bij Comfortkoop zijn ontzettend uitgebreid zodat je direct ziet wat je koopt. Je profiteert van zeer lage prijzen en je betaalt bij een pakket tussen de 0 en 30 kg € 7,95 verzendkosten.

Wil jij handige tools hebben voor het trimmen van je baard, een handige citruspers of ben je op zoek naar andere huishoudelijke elektronica? Kijk dan snel op 24/7 Discount of er een leuke actie is van Comfortkoop en shop direct online via 24/7 Discount met ledenkorting.

Korting Comfortkoop

Comfortkoop