Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

ComputerPirates verkoopt goedkope laptops, desktops, tablet pc's, beamers, printers en projectieschermen tegen de laagste prijzen. Computerpirates.com is een bedrijf dat zich voor 100% richt op het internet en bestaat al sinds 1999. Je vindt er niet alleen complete computers, maar ook data opslag, componenten, software en printers.

In de webshop van Computerpirates.com is het heel eenvoudig zoeken op categorie. Bij elk product vind je een duidelijke foto en omschrijving. Zo weet je precies wat je koopt. Ook zie je gelijk of het product op voorraad is. Je betaalt in een veilige omgeving via iDeal, Mastercard, Visa of PayPal. De zending is tot de aflevering op je afleveradres verzekerd tegen diefstal en schade. Dat is dus ook een uitstekende service van Computerpirates.com. Bestel vandaag je producten zodat je er morgen al van kunt genieten.


Wil jij een goede PC of laptop van een goed merk? Kijk op 24/7 Discount voor interessante aanbiedingen voor de aanschaf van een computer. Denk hierbij aan de Mazzelmarathon of opruiming. Kijk snel bij 24/7 Discount of er voor Computerpirates.com een actiecode beschikbaar is. Bestel jouw computer of laptop online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op je bestelling.

Korting ComputerPirates

ComputerPirates