Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Contactlenzen

Je denkt toch niet dat je de enige bent die niet zo goed ziet? Integendeel, heel veel mensen hebben een bril of contactlenzen nodig voor het lezen, bij het autorijden of tijdens het werk en dat is helemaal niet erg. Goed zicht is ontzettend belangrijk voor veiligheid onderweg, maar ook om diverse kwaaltjes tegen te gaan. Wanneer je namelijk niet goed ziet, kun je flinke hoofdpijnen krijgen. Contactlenzen zijn een ideale oplossing wanneer je geen bril wil dragen, deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waarbij je kunt denken aan daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en ook bijvoorbeeld nachtlenzen.  

Je kunt je ogen laten opmeten bij een opticien en een recept mee krijgen, zo kun je ervoor kiezen online je lenzen te bestellen zonder vast te zitten aan een bepaald abonnementen met jouw opticien en bestel je ze online. Ook reinigingsvloeistof bestel je online en ook leuke lenzen in diverse kleuren kunnen je oogkleur veranderen en ook daar kun je een sterkte aan binden.  

Jouw lenzen bestel je volgens de laagste prijzen via 24/7 Discount. Hier vind je namelijk diverse aanbieders op het gebied van contactlenzen zodat jij zelf kan kijken waar jij het voordeligst uit bent en waar je de meeste ledenkorting krijgt. Kijk snel op 24/7 Discount voor de korting voor jouw contactlenzen en bestel vandaag nog.

Hans Anders
4.50% korting

Hans Anders, bij velen bekend als "Hans Anders, alleen de prijs is anders", biedt de mogelijkheid om...

Bezoek Hans Anders met korting
SmartBuyGlasses
3.25% korting

Een mooie bril op sterkte nodig, contactlenzen of een te gekke zonnebril voor de zomer? Kijk dan...

Bezoek SmartBuyGlasses met korting
123 Lens
2.25% korting

Bij 123 Lens bestel je snel en eenvoudig jouw contactlenzen online en ook lenzenvloeistof zodat jij...

Bezoek 123 Lens met korting
Misterspex.nl
5.75% korting

Mister Spex heeft heel veel leuke en trendy brillen voor een leuke prijs. Het is de webshop voor...

Bezoek Misterspex.nl met korting