Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je veel van flora en fauna houdt en wil genieten van een prachtige cultuur in Midden-Amerika, dan ga je naar Costa Rica. Costa Rica grenst aan Nicaragua en Panama, de Caraïbische Zee en de Grote Oceaan. Costa Rica bestaat voor meer dan een kwart uit beschermd natuurgebied met prachtige vulkaankegels. Kortom, er is in Costa Rica van alles te zien. In dit mooie land, waar Spaans de hoofdtaal is, kun je genieten van een fijne vakantie, een lekker keuken en meer.

Ga op vakantie naar Costarica met Costa Rica Plus en boek een leuke autovakantie volledig georganiseerd waar je de mooiste plekken aandoet of je kiest voor een Flexdrive reis waar je zelf met de auto op pad gaat naar mooie locaties in Costa Rica Plus. Bekijk de mogelijkheden voor een fijne vakantie bij Costa Rica Plus en geniet van een prachtige cultuur en een fijne omgeving.

Leuke vakanties boeken en profiteren van ledenkorting, dat doe je via 24/7 Discount. Kijk snel of er een leuke actie is voor Costa Rica Plus en boek direct online met leuke prijzen.

Korting Costa Rica Plus

Costa Rica Plus