Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb je al meerdere pogingen ondernomen om af te vallen en ben je het jojo-en nu wel een beetje zat? Probeer dan het DforDiet proteïnedieet. Het proteïnedieet van D for Diet is een effectief programma waarin je gezond en verantwoord afvalt. D for Diet biedt een breed assortiment proteïne shakes en -maaltijden aan met een ruime keuze aan heerlijke smaken.

Alle producten van D for Diet zijn eenvoudig te bereiden en geven je een verzadigd gevoel. Hierdoor wordt gezond en verantwoord afvallen een stuk eenvoudiger. Start vandaag met het proteïnedieet en bestel jouw afslankproducten uit het assortiment. Je vindt er ontbijtgerechten, soepen, desserts, hoofdgerechten, repen en supplementen. Bestel en betaal je producten voor 16:00 uur en ontvang ze de volgende dag al in huis. Succes met afvallen!

Blijf dagelijks op de hoogte van kortingen bij online gezondheidswinkels en drogisterijen via 24/7 Discount. Wil je nog een paar kilo’s kwijt voor de zomer? Kijk of er een kortingscode van D for Diet beschikbaar is en bespaar op je aankopen of verzendkosten. Via 24/7 Discount bestel je online je gezondheids- en verzorgingsproducten met ledenkorting.

Korting D for Diet

D for Diet