Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij elke dag een uniek shirt aan, dan bestel je die online via Dag Shirt. Dag Shirt biedt iedere dag de mogelijkheid om een leuk shirt met grappige teksten en sprekende afbeeldingen te bestellen. Iedere dag komt er een uniek shirt online die je vervolgens kunt bestellen in T-Shirt, V-Neck Shirt, Sweater, Longsleeve en voor kids op shirts en sweater. Zo ben je uniek in het dragen van de leukste T-shirts met grappige teksten en kun je ze ook bestellen in verschillende kleuren en maten.

De shirts worden gedrukt op basis van transferdruk, wat perfect bestand is tegen wassen. Ieder shirt heeft zijn eigen wasvoorschriften en wanneer jij je daaraan houdt, blijft jouw opdruk het mooiste. Ook kun je shirts bestellen die op eerdere dagen zijn gepromoot op de website. 
Dag Shirt maakt iedere dag een nieuw ontwerp en ook jij kan jouw ideeën insturen aan Dag Shirt.

De leukste shirts, truien en sweaters bestel je online bij Dag Shirt. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke aanbiedingen en kun je bij de aangesloten webshops shoppen met ledenkorting. Ga daarom snel naar 24/7 Discount en shop vandaag nog online.

Korting Dag Shirt

Dag Shirt