Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Dalstra Reizen biedt jou de mogelijkheid om even heerlijk op vakantie te gaan naar prachtige bestemmingen als Parijs, Rotterdam, leuke uitjes als musicals,  maar ook vliegreizen naar Barcelone, Madrid en heel veel andere bestemming om zo de leukste steden te bekijken, de cultuur op te snuiven, heerlijk te eten en meer. Bij Dalstra Reizen boek je diverse soorten reizen die je zelf kunt doen met de auto, of je gaat met een touringcar op pad of kiest voor een aangename en snelle vliegreis.  

Heerlijk genieten van de zon, lekker eten in Rome en meer, je doet het via Dalstra Reizen. Bekijk daarom snel het aanbod aan mooie vakantiereizen bij Dalstra Reizen en boek online. Profiteer van leuke acties en aanbiedingen zoals onder andere lastminutes en vroegboekkkorting en ga voor een leuke vakantie naar Dalstra Reizen.

 Lekker weg met jouw gezin, je familie of misschien wel met vrienden? Kijk dan eens bij Dalstra Reizen voor de mogeiljkheden voor een heerlijke vakantie en boek online via 24/7 Discount zodat je profiteert van ledenkorting.

Korting Dalstra Reizen

Dalstra Reizen