Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op de website van De Groene Tas vind je alles over gezonde relatiegeschenken, fruit op het werk en fruitmanden. Ben je ook toe aan een gezonde stap in je leven? Wil je iemand een hart onder de riem steken, of wil je gewoon dageljks het lekkerste verse fruit ontvangen? Op de website van De Groene Tas kun je voor dit alles terecht!

De Groene Tas heeft levert in diverse plaatsen in heel Nederland. Door een samenwerking met diverse groentewinkels in dorpen en steden is het mogelijk voor De Groene Tas om snel te leveren. Verras iemand met een lekkere groene tas of ga voor een heerlijk abonnement met seizoensfruit. Of je nu fruit op je werk bezorgd wil krijgen of thuis, het kan allebei.

Via 24/7 Discount vind je een ruim aanbod aan diverse shops waar jij leuke verrassingspakketten kunt vinden. Van fijne fruitmanden tot leuke bloemen, je kunt het via 24/7 Discount regelen. Kijk snel of er een actiecode beschikbaar is voor De Groene Tas en bestel vandaag nog online met ledenkorting op jouw account.

Korting De Groene Tas

De Groene Tas