Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Kroo is dé winkel voor jou als jij op zoek bent naar verzorgingsproducten, accessoires en kleding voor het verzorgen en berijden van jouw paard. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te krijgen bij De Kroo Ruitersport. Daarnaast biedt De Kroo ook een manege en stalling in Zeeland. De Kroo bestaat sinds januari 1993.

In de webshop van De Kroo vind je belangrijke tips voor het verzorgen en berijden van een paard of pony. En daarnaast bestel je hier eenvoudig alles wat je nodig hebt voor de paardensport. Of je nu gaat rijden bij een manege, een bosrit maakt of heerlijk gaat galopperen over het strand, jij en je paard moeten zijn voorzien van de beste producten. De collectie is zeer groot en uitgebreid.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante acties en aanbiedingen bij online dieren- en kledingwinkels. Kijk of er een actiecode van De Kroo tussen staat en profiteer van korting op je aankoop of gratis verzending van je producten. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting in online winkels!

Korting De Kroo

De Kroo

3.75% korting
Bezoek De Kroo met korting